ŞALPAZARI’NDA SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

ŞALPAZARI’NDA SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Sarıkamış Şehitlerimizin 104 . Yıl dönümü Anma Yürüyüşü hava koşulları nın elverişsiz olduğu düşünülerek Şalpazarı Şıhkıranı Sinlice yolunda gerçekleştirildi ?

Yıl 1914 Ayağında Çarıkla üzerinde doğru dürüst kıyafet yokken Sarıkamış da yürüyen ve şahadet şerbetine ulaşan şehitlerimiz yıl 2019 O döneme göre her türlü koşulların müsait olduğu bir zamanda Sisdağı na yürüyemiyoruz Organizeyi tertiplenen yetkililer hava koşulları müsait değil diye daha önceden belirlenen yürüyüş ün yönünü değiştiriyor sunuz nasıl olmasını istiyor dunuz yazhavası mı kar olmasın yollarda mı

Etkinliği Trabzon Valiliği Şalpazarı KaymakamlığıGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Şalpazarı Belediyesi’nin birlikte düzenledi

Etkinliğe Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, MHP eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, öğrenciler, vatandaşlar, muhtarlar ve kamu görevlileri katıldı.
Etkinlikte 200 metrelik Türk Bayrağı’nı vatandaşlar ile askerlerle birlikte taşıdı Yürüyüşün sonunda Kuran’ı Kerim okundu. Dualar edildi. Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.Daha sonra vatandaşlara buğday çorbası ve tatlı dağıtıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db