ŞALPAZARI İÇİN BİR RÜYA GERÇEK OLDU

ŞALPAZARI İÇİN BİR RÜYA GERÇEK OLDU

Şalpazarı’nda yıllardır yüksek okul açıkması Hayel ediliyor idi sonunda gerçek oldu.Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü ile Eğitim Öğretim’e başlayan yüksek okulun YÖK’e devir teslimi gerçekleşti.

Meslek Yüksek Okulu için Şalpazarına yapılması,açılması hayal deniliyor idi ama gerçek oldu.Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız Şalpazarı’na yüksek okul’un yapılması için arazisini bağışladı.Dahasonra Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen şimdiki moderin Yûksek Okulu binasının yapımında büyük katkı sağlayarak bu günlere gelindi.

2020/2021 Eğitim Öğretim’e devam eden Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu nun YÖK’e devir teslim Töreni Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Milletvekili Salih Cora, Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen, Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Akparti İlçe Başkanı Zeki Çabuk,MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin, Trtabzon Ortahisar Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay Siyasi Parti Temsilcileri mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü Eğitime başladığı 2020/ 2021 Eğitim Öğretim yılında 40 kontenjan’ın tamamının birinci yerleştirmede dolduğu nun bildirilmesi Şalpazarı’nı ziyadesiyle mutlu etmiştir.Şalpazarı ilçemizde Meslek Yüksekokul umuzun açılmasında büyük emek ve gayret gösteren herkese ilçemiz adına çok teşekkür ediyoruz.Şalpazarı’mıza hayırlı uğurlu olsun..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db