ŞALPAZARI HALKI DEMİR ALİ İÇİN EL ELE VERDİ

ŞALPAZARI HALKI DEMİR ALİ İÇİN EL ELE VERDİ

Şalpazarı Dernekler Federasyonu’nun Kadınlar Kolu Geyikli Mahallesi’nde SMA Hastası olan Demir Ali Bayraktar için Geyikli Derneğinde Etkinlik düzenledi

Şalpazarı Dernekler Federasyonu’nun Kadınlar Kolu Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesinde bulunan Geyikli Beldesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin evsahipliğinde Şalpazarı Geyikli Mahallesi’nde Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 Hastası olan Demir Ali Bayraktar çocuğumuz tedavisine katkı sağlamak için Demir Ali Dükkanı ismi ile etkinlik düzenledi.konuyla ilgili bu etkinlik belli bir süre devam edecektir.

Etkinliğin açılışında konuşan Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Karadeniz “Feseresyonumuz adına derneklerimiz adına SMA Hastası olan Demir Ali yavrumuza katkıda bulunan, bulunmak isteyen herkese teşekkür ediyorum. Bizler bugün bu yavrumuzun hayata tutunması için burdayız. Bunuda hep beraber el ele vererek başaracağız. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde Kadınlar Kolumuza Ev sahipliği yapan Geyikli Derneği’ne katıdabulunan herkesin eline emeyine Sağlık diyorum herkesi Demir Ali için düzenlenen “Demir ali dükkanı”ndan alışveriş yapmaya davet ediyorum”dedi.

Etkinliği düzenleyen Şalpazarı Dernekler Federasyonu’nun kadınlar kolu başkanı Fatma Kandil de Denir ali için düzenlenen Etkinliğin açılış konuşmasında yaptığı açıklamada “Bizle Hepimiz umutlarımızı düşüncemizi desteğimizi ortaya koymak için bu etkinliği düzenledik.Bizler bu gün buraya birer anne olarak geldik çocuğumuza neves olmak için can olmak için geldik. Bizler bu gün buraya insanlığımız adına yarınlarımız adına geldik inşah bu evladımızın sağlığına kavuşmasında bir nebze katımız olması için geldik. Bu nedenle herkesi Demir Ali yavrumuz adına Düzenlemiş olduğumuz etkinliğe davet ederek alış veriş yapmaya davet ediyoruz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db