ŞALPAZARI EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ VEFAT ETTİ

ŞALPAZARI EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ VEFAT ETTİ

Geyikli Mahalle sakini Şalpazarı Kaymakamlığından Emekli Yazı İşleri Müdürü Hasan Ali Karahasanoğlu Hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etmiştir.

1956 tarihinde Şalpazarı Geyikli Köyünde Dünyaya geldi ilköğretimi Geyikli de tamamladı Liseyi eğitimini 1976 yılında Trabzon Lisesinde tamamladıktan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri Gümüşhane Alay Komutanlığı’nda sivil memur olarak çalışmaya başladı.Akabinde Giresun Alay Komutanlığında sivil memur olarak çalışırken İzmir jandarma ikmal merkez Komutanlığına tayin alıp orda sivil memur olarak çalışırken 1989 yılında Şalpazarı Kaymakamlığı’na yazı işleri müdürü olarak atandı.

1989 Yılında Şalpazarı Kaymakamlığı’na Yazı İşleri Kurucu Müdür olarak göreve atanan Karahasanoğlu ilçede önemli hizmetlerde bulunmuştur. Anadolu Ünüversitesi İktisat Fakültesi mezunu olması dolayısıyla da emekli olduğu 2004 yılına kadar muhtelif zamanlarda Şalpazarı Kaymakamlığı görevine geçici olarak vekalet etmiştir. Karahasanoğlu memuriyette çalıştığı bu sürede çok sayıda başarı ve takdir belgeleri ile ödüllendirilmiştir.

Karahasanoğlu Emekli olduktansonra Şalpazarı Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini yaparken bir yıl önce yakalanmış olduğu Kanser hastalığı nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Kanser tedavisi görürken yakın zamanda Covit-19 a yakalanarak tedavi gördüğü hastanede bu gün (21.03.2021) 65 yaşında vefat etmiştir.

Karahasanoğlu‘nun cenazesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracıyla ikamet ettiği Geyikli Mahallesi’ne getirilerek Konakyanı mezarlığında koronavirüs tedbirleri altında aile kabristanlığında defnedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db