ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI BİR ÇALIŞMA DAHA;

ŞALPAZARI EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN ANLAMLI BİR ÇALIŞMA DAHA;

“Şalpazarı Şehit Yakınları ve Gaziler’e Saygı Programı “17/19 Kasım 2021 / İstanbul-Çanakkale

Şalpazarı Eğitim KST Derneği, 19-22 Kasım tarihleri arasında ”Şalpazarı Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı Programı” adı altında anlamlı bir etkinlik düzenliyor.
Böylece, daha önce altı kez “Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivali”, iki defa “Şalpazarı Öğretmenler Buluşması” ve bir kere de “Şalpazarı Yöneticileri Buluşması” olarak başarıyla hayata geçirdikleri etkinliklere bir yenisini daha eklemiş oldular.

Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin yaptığı açıklamada; tarihi kanlarıyla yazan şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcunu bir nebze olsun ödemek istediklerini, bu sebeple etkinliklerde beraber olmayı amaçladıklarını belirterek, Şalpazarı’ndaki şehit yakınları ve gazilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan ”Şehit Yakınları ve Gazilere Saygı” etkinliğinin 17 Kasım Çarşamba günü, etkinliğe katılacak Şehit Yakınları ve Gazilerin İstanbul’da hava alanından karşılanmasıyla başlayacağını, 3 Gün sürecek olan etkinlikte, misafirler tarihi turistik yerler gezip şehitlik ve kurumlar ziyaretleri yapacaklarını, Boğaz turu,Ç amlıca Kulesi, panorama 1453, tarihi yarımada ve Edirnekapı Şehitliğinin yanı sıra Çanakkale Gelibolu Şehitliği’ne de ziyaret programı düzenleneceğini bildirdi…
Başkan Keskin ayrıca kafile onuruna bir de anma gecesinin yapılacağını, 2022 Mayıs ayında “7. Şalpazarı Çocuk Ve Gençlik Festivalini” de hayata geçireceklerini de ilave etti.
Etkinlikler, 19 Kasım Pazartesi akşamı “Şalpazarı Şehit Yakınları ve Gazilerinin” hava alanından Trabzon -Şalpazarı’na uğurlanmasıyla sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db