ŞAL-FED’İN YENİ YÖNETİM KURULU OLUŞTU

ŞAL-FED’İN YENİ YÖNETİM KURULU OLUŞTU

Şalpazarı Dernekleri Federasyonu (Şal-fed) 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirmişolduğu Olağan üstü genel kurulun ardından 14 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Yaşam Merkezinde toplanarak görev dağılımı gerçekleşti.

Şal-fed’in yeni yönetim kurulu Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki Boğaziçi Yaşam Merkezindeki konferans salonunda başkan Ömer Karadeniz’in koordinasyon’unda toplanarak görev dağılımı gerçekleşti.

Yeni yönetim kurulu’nun görev dağılımı şu isimlerden oluştu; Başkan Ömer Karadeniz
Baş.vek. Fahri Durmuş, Baş.vek. Soner Bayram, Baş.vek. Enes Karaman, Baş.yar. Fevzi Tok, Baş.yar. Yusuf Ziya Metin, Baş.yar. Fahri Demirbaş, Baş yar. İlhan Erata, Baş yar. Ömer Öztürk, Baş.yar. Erdem Kuru, Genel Sekreter Basri Karaman, Ar-ge Başkanı Adem Alkurt, İlhan Demirci, Eğitim Komisyonu Başkanı Bahattin Uçar, Hasan Kanbut, Sosyal Hizmetler Mehmet Özdin, Osman Gülay, Mehmet Demir, Kültür Faaliyetleri Recep Kandil, Bekir Durmuş, Hayrettin Yamaç, Bilgi işlem ve sayman Yüksel Yamaç, Hasan Ali Bayraktar, Sağlık Komisyonu Ali Aydın, Hasan Karagöz, Basın yayın işleri Mustafa Kemal Yamaç, Gençlik Kolları Başkanı Oktay Uçan, Yakup Kaval, Furkan Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandil, Hukuk işleri Ali Tülümen.

Görev dağılımı sonrası Başkan Karadeniz şu ifadelere yer verildi “Geçmiş dönem de de başkanlığını yaptığım Şalpazarı Dernekler Federasyonu’muz (şal-fed) malumunuz dünyayı ve Ülkemizi çok ciddi şekilde tehdit eden Cocıd-19 salgını nedeniyle arzuladığımız hizmetlerimizi istediğimiz ölçüde gerçekleştiremedik. İnşallah bu dönemde yeni yönetim kurulumuz ile birlikte ilçemizin birlik beraberliği için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bu konuda en kısa sürede geniş kapsamlı olarak Üsküdar Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanımız, Bürokratlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte toplantı tertipleyip ilçemiz adına hep beraber neler yapmamız gerekiyor ise elimizden geleni yapmak için çaba sarfedeceğiz bu konuda kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db