OĞUZUN ÇEPNİ BEYLERİ TOY’DA BİR ARAYA GELDİLER

OĞUZUN ÇEPNİ BEYLERİ TOY’DA BİR ARAYA GELDİLER

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Eğitim Araştırma Dayanışma Kalkınma ve Kültür Federasyonu
İstanbul Maltepe’de bulunan Paradise Yeşil Cennet tesislerinde yönetim kurulu üyeleri ve davetlileri ile bir araya geldiler.

Başkan Harun Özdemir Başkanlığında Paradise Yeşil Cennet tesislerinde Yapılan istişare toplantısında Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu’nun kuruluşundan bugüne kadar yapılan faaliyetler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan faaliyet ve çalışmalar gündeme alınarak konuşuldu.

Başkan Özdemir toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Federasyonun kuruluşunun 1. Yılında büyük kültür hizmeti dergisini çıkarıp dağıtımına başladık. Boy birliği alanında Türkiye de ilk kez çıkarılıp yayınlanmış olan Oğuz Çepni Boyu kültür araştırma dergisi kardeş boylarına ve Türk dünyası na ve bizlerin birlikteliğine örnek olacağına inanmaktayiz.Yaz dönemi için gerçekleştireceğimiz faaliyetleri planladık. Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu kurumsallaşma adına büyük adımlar atarak Türkiye de STK düzeyinde herkesi ve her kesimi boy temelinde kucaklayan Elli ilden katılımla kurulmuş tek Federasyon olma özelliği ile fark yaratık.

Toplantıya Yurtdışından, Yurt içinden ve İstanbul’un farklı ilçelerinden gelerek katılan bütün yönetim kurulu üyelerimize, boydaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum”dedi ok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db