KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI

Türk Tabibler Birliği başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın, 2300 yıllık şanlı tarihi olan Türk Ordusu hakkında, Kimyasal Silah kullandı iddiasını ispat etmeye, İspat edemiyorsa görevinden azledilip, Doktor luk yetkisi elinden alınmalıdır.
TÜRK ordusu için Kimyasal Silah yalanını savunan herkim olursa olsun hakkında yasal işlemlerin yapılmasını ve gerekli yaptırımlar ile cezai müeyyideler Hukuk sistemi içinde uygulanmalıdır.
TÜRK Devleti Onbin yıldır tarih sahnesinde onuruyla varolmuştur. Türk Silahlı Kuvvetleri Mete Han yani Oğuz Çepni Boyu atamız, Oğuz Han tarafından kurulmuş, tarihi şanlı zaferlerle dolu, dosta güven düşmana korku salan asil Türk milleti nin evlatlarından oluşan TSK. ordumuz yetkilileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde kimyasal silah olmadığını resmi olarak açıklamıştır.
T.C. Devletinin vatandaşı olup, bu milletin imkanlarını kullanıp, Yüce Türk Milletinin ordusuna iftira atmak için, Vatan haini olmak, Vatana ve Türk milletine düşman terör örgütleri savunucusu ve onların arkalarındaki güçlerin maşası olmak veya akıl sağlığından yoksun olmak gerekir.
Günümüzde yaşanmakta olan savaşların, 3. Dünya Savaşı eşiğinde bir Dünya düzeninde, Devletine ve onun bekası olan güvenlik güçlerinden şanlı ordusuna iftira atmak ancak Türkiye ve Türk dünyası üzerinde emelleri olan hainlerin gizli emellerinin vücut bularak dile düşmüş halidir.
TÜRK MİLLETİ VE ONUN TEMSİLCİSİ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE ATILAN İFTİRAYI VE İFTİRACILARI KINIYORUZ.

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Eğitim Araştırma Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Federasyonu Yönetim Kurulu Adına
Genel Başkan: Harun ÖZDEMİR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db