İSTANBUL’DA ŞALPAZARI KÜLTÜR GECELERİ DEVAM EDİYOR

İSTANBUL’DA ŞALPAZARI KÜLTÜR GECELERİ DEVAM EDİYOR

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Aktaş Yaylası Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Boğaziçi Yaşam Merkezinde “28.Yıl Kültür Sanat ve Eğitime Katkı Gecesi” düzenlediler.

Aktaş Yaylası Kültür ve Dayanışma gecesinin düzenlemiş olduğu “28.Yıl Kültür Sanat ve Eğitime katkı gecesi’nin sunuculuğunu sunucu Fatma Şentürk gercekleştirdi. Başkan Turgay Karagül gecede yaptığı selamlama konuşmasında “Dernek yönetimi olarak düzenlemiş olduğumuz Kültür Sanat ve Eğitime Katkı Gecemize katılarak bizleri onurlandıran hepinize teşekkür ederiz. Kültürümüzün ve yardımlaşmamızın yaşatılması için Dernek olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Düzenlemiş olduğumuz bu gecemizin gelirini öğrencilerimize Burs ve Akbil yardımı olarak onlara vereceğiz. Bu salonu bizlere tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanımız Av Hilmi Türkmen’e sahsım yönetim kurulumuz ve Derneğimiz adına teşekkür ederiz dedi.

Gecede başkan Karagül’ün selamlama konuşmasının ardından kürsüye ŞAL-FED Genel Başkanı Ömer Karadeniz ardından (TDF)Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroglu devamında kültürlerin buluşması noktasında Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Haydar Deniz ve son olarak da Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen kürsüye davet edilerek selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Geceye katılan davetliler arasında Üsküdar Belediye Başkanı Av Hilmi Türkmen, (TDF) Trabzon Dernekler Federasyonu genel başkanı İsmail Şatıroğlu, ŞAL-FED Şalpazarı Dernekler Federasyonu genel başkanı Ömer Karadeniz, Şalpazarı Eğitim Vakfı ve Derneği başkanı Hasan Keskin, Şal-fed kadın kolları başkanı Fatma Kandil, Şalpazarı MHP Yönetim kurulu üyesi Ali Erata,Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Haydar Deniz, Geyikli Dernek Başkan vekili Oktay Uçan, Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık, Sinlice Dernek Başkanı Bahri Erata, Doğancı Dernek Başkanı Mustafa Kemal Yamaç, Vadi Ağasar Dernek Başkanı Mustafa Demir, Dorukkkiriş Dernek başkanı Fahri Durmuş, Beylikdüzü Ağasarlılar Dernek Başkanı Recep Kandil, Almanya Ştudgart Trabzon Ağasar Derneği kurucularindan Mehmet Durmuş, Üsküdar Milli Eğitim Müdür yardımcısı Semih Durmuş, Kirazlıtepe Mahalle Muktarı Nazmi Yamaç ve geçmiş dönem STK temsilcileri ile çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db