HERŞEY DEMİR ALİ İÇİN !

HERŞEY DEMİR ALİ İÇİN !

Trabzon Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesi’nden Doğuştan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 Hastası olan Demir Ali Bayraktar yavrumuzun tedavisi için Şalpazarı Dernekler Federasyonu’nun Kadınlar Kolu Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesinde bulunan Geyikli Derneği’nde Düzenlemiş olduğu etkinlik devam ediyor.

Şalpazarı Dernekler Federasyonu Kadınlar kolu ile Geyikli Derneği Kadınlar kolu’nun SMA Tip 1 Hastası Demir Ali nin Amarikada tedavi olabilmesi için sadece 2 yaş altı bebekler için onaylanan ve 2.4 milyon USD karşılığında Zolgensma isimli gen terapisini alması için “Demir Alinin Umut Dükkanı” ismiye ay sonuna kadar devam edecek olan kermes etkinliğine insanların katılımı yoğun olarak devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak Şal-fed kadınlar kolu başkanı Fatma Kandil yapmış olduğu açıklamada “Bu gün Türkiye’nin her tarafında Demir Ali yavrumuz için büyük bir etkinlik düzenleniyor. Şalpazarı Dernekler Federasyonu olarak bizlerde bu yavrumuzun annesinin sesini duyarak Geyikli Derneği’nde “Demir Alinin Umut Dükkanı” ismiyle etkinliğilimizi açtık. Satışlarımız başladı Derneklerimize etkinliğe göstermiş oldukları ilgi den dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Demir Ali yavrumuzu Amarikaya gönderene kadar takipcisi olacağız. Geyikli Derneği’nde bu etkinliğimiz sona erdiktensonra farklı bir etkinlik daha düzenlemeyi pilanlamaktayız. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan derneklerimize, milletimize göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Daha sonra Geyikli Derneği Kadınlar kolu başkanı Hanife Türkmen yapmış olduğu açıklamada “Bu konuda başta Şal-fed kadınlar kolu başkanım Fatma hanım olmak üzere desteklerini esirgemeyen derneklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Bizler inşallah el ele vererek Demir Ali yavrumuzu Amarikaya gönderene kadar elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız” dedi.
#behopefordemirali
Azime Ece KARA
HALKBANKASI İŞLETME İBANI
TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db