HANİ GEYİKLİ BÖLÜNEMEZDİ

HANİ GEYİKLİ BÖLÜNEMEZDİ

Geyikli’de bu günlerde Geyikli kimliğini taşıyan vatandaşlar ikiye bölünmüş durumda. Şalpazarı Belediye Belediyesinde, başkan yardımcılığı konusunu tartışıyorlar. Bir tarafta böyle olmamalıydı denilirken, diğer taraftan hayırlı olsun yazıları paylaşılmaktadı.

Konu, Şalpazarı‘nın en büyük mahallesi Geyikli olunca, Şalpazarı ilçesinde herzaman dikkat çekecek, herzamanda önem kazanacaktır. Hal böyle olunca da hedefleri olan birileri bu mahalle üzerinden planlar yapacak, birde tutturursa hedefine ulaşabilmede çok önemli mesafe kat ederek hedefine ulaşmış olacaktır.

Peki, bu iş bu noktaya nasıl geldi 31 Mart seçimleri öncesi, Geyikli mahallesinde bir Başkan adayı, üç Belediye Meclis üyesi adayı vardı. Geyikli mahallesi burada hep beraber olup Başkanlık seçiminde kendi adayını desteklemedi. Meclis seçiminde de oylarını üçe bölmek yerine bir adayı destekleyerek Trabzona değil Şalpazarı na gönderdi.

Bu duruma düşüleceği o zaman belli değilmiydi? Arkasında 1400 oyu olan Cumhur ittifakı, Geyikli meclis üyesinin adayı neden Kontenjandan aday gösterilmedi? burda Geyikli’nin encümen adayı sinsice oyuna mı getirildi ?

31 Mart seçimleri önceside mevcut başkan, seçim çevresinde dolaşırken belediyede bir başkan yardımcısı olacak, O da mevcut Başkan yardımcısı Faruk Beldüz dediğini biliyoruz. peki o zamanki konuşma ile şimdiki yaşananlar nedir başkanım?

Geyikli halkı, neden tek yumruk olamıyor ? insanlar, şu an bu gelişme karşısında ikiye bölünmüş durumda, bir tarafta iyi olmadığını, diğer tarafta olması gerektiğini beyan ediyorlar. Oysa ki Geyikli Mahallesi‘nin; yol, su, elektrik sorunu varken, bunları tartışıp çözüme bağlaması gerekirken, konu birden tamamen farklı bir boyuta geldi. Hani Geyikli bir bütündü, hani Geyikli üzerinde kimse plan yapamazdı, peki bu fırsatı birilerine kim verdi, veriyor. Bu noktaya, neden, nasıl gelindi? kim kimi kandırmaya çalışıyor onuda anlamış değilim.

Şalpazarı Belediye’sinin bir sürü borcu varmış, Bir Başkan yardımcısı yetmiyor muymuş. Şalpazarı halkı hizmet bekliyor muş. Şalpazarı’nın o kadar yol ,su,Elektirik sorunu varmış oda Şalpazarı ilçesinin genelinin sorunu…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db