Dorukkiriş Derneği’nin Düzenlediği Futbol Turnuvasının Kupa Törenine Hilmi Türkmen ve Hami Mandıralı’da katıldı

Dorukkiriş Derneği’nin Düzenlediği Futbol Turnuvasının Kupa Törenine Hilmi Türkmen ve Hami Mandıralı’da katıldı

Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneği bir süre önce Kadırga Yaylasında talihsiz bir olay yaşayan Necmi Kandil adına düzenlediği başarılı bir organizasyon olan geleneksel sevgi ve saygi Futbol Turnuvasının finali Üsküdar Küplücedeki Şampiyon Halı sahada gerçekleşti.

Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneği nin düzenlediği geleneksel futbol turnuvası final maçı öncesi şöhretler ismiyle Dostluk Centilmenlik maçı oynandı. Daha sonra turnuvanın Final maçı Maksa Otomotiv ile ERT Takımı arasında oynandı. Ardından Kupa törenine geçildi.

Töreninin sunuculuğunu Sayvancatak Derneği Başkanı aynı zamanda Sunucu Erol Yanık ile birlikte Dorukkiriş Köylüleri Derneği Başkanı Fahri Durmuş gerçekleştirdi. Onar kişiden oniki takımın katıldığı Turnuvada birinci ve ikinci olan takımların Kupa ve çeşitli hediyelerini Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı verdi.

Kupa törenine Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türmen Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, ŞAL-FED genel başkanı, ŞAL-FED’in kurucu başkanı Harun Özdemir, ŞAL-FED’in önceki dönem başkanı Şöhretler takımının kaptanı Eğitimci Semih Durmuş,STK başkanları ve görevlileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Kupa töreninin ardından turnuva şampiyonu ERT Sigorta’nın kalecisine Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı penaltı atışı yaptılar.

Şalpazarı Dorukkiriş Köylüleri Derneği Başkanı Fahri Durmuş “Geneleksel olarak düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasına katılan takımlara ve turnuvamızın sonunda kupa törenine katılan Üsküdar Belediye Başkanım sn.Av Hilmi Türkmen beye Trabzonspor’umuzun efsane futbolcusu Hami Mandıralı’ya Şal-fed genel başkanım Ömer Karadeniz’e önceki dönem Şal-fed başkanları Harun Özdemir beye Semih Durmuş beye Dernek başkanlarıma ve turnuva törenimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

Turnuva; izlemeye gelenlere ve kupa törenine katılanlara Şalpazarı (Ağasar) yöresinin geleneksel yemekleri olan Keşkek, yağlı bişi (yufka) ikramları ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db