BİN BİR DERDE DEVA BAL…

BİN BİR DERDE DEVA BAL…

Bal çok eski zamanlardan beri hem gıda hemde ilaç sanayisinin farklı alanlarda kullanılabilinen türününün yoğunliğuna görede Çam balı, Çiçek balı gibi çok çeşidi bulunan sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini almaktadırlar

İçerdiği mineral ve vitaminlerle dolu olup vücuda faydaları kanıtlanmış olan bal, merdiven altı üretimlerle insan sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Bal alırken sahte ya da gerçek olup olmadığını anlamakta güçlük çeken tüketiciler, kimi zaman içerisine katkı maddesi katılan hileli ürünlerle karşılaşabiliyor.

Trabzon Vakfıkebir’li Tuncay Yener Sakarya Hendek’te eski E- 5 yolu üzerinde kurmuş olduğu Propolis Tesislerinde Türkiyenin zengin bitki örtüsü olan yaylalarında,Trabzon, Bayburt, Erzincan, Adapazarı, Sakarya Trakya gibi bölgelerinde Kendi arıları ile üretmiş oldukları doğal ve katkısız ballarını gıdaya ve hijyen koşullarına uygun olarak dolum yaparak satışa sunmaktadırlar.

Şifa kaynağı Ballardan ve arıcılık malzemelerini Sipariş için propolisgida.com ve acellabal.com internet siteleri ile 02626140061 nolu telefon numarası üzerinden ve Propolis dolum tesisinden alabilir siniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db