BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE’M… BU KARA GÜNLER’DE GEÇECEK…

BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE’M… BU KARA GÜNLER’DE GEÇECEK…

Şalpazarı Eğitim KST Derneği ve Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı sn.Hasan Keskin’nin 6 Şubat Pazartesi günü Doğu ve Güneydoğu daki 10 ilimizde meydana gelen Deprem’le ve 18 Şubat’ta Trabzon’da yapacak oldukları Kültür gecesi ile ilgili mesaj yayınladı.

Başkan Hasan Keskin yayınlamıs olduğu mesajında şu ifadelere yer verildi “Tüm Dünya’yı yasa boğan yüzyılın felaketiyle, Ülkemizin üzerine çöken kara bulutlar ve büyük acılarla boğuşan Milletimize baş sağlığı dilerim.Kaybettiğimiz canlara rahmet olsun. Yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz.

Geride kalan depremzede vatandaşlarımızın çaresizliğine çare, acılarına ortak olmak için, yüce Türk Milleti seferber olmuş durumda. Tüm imkanlarıyla Devletimizin arkasında, tarihte defaatle yaptığı gibi, muhteşem bir fedakarlık ve dayanışma örneği sergileniyor.
Bu kara günleri hep birlikte savuşturacağız. Necip Milletimizin öz benliğinde var olan sahiplenme ve koruma meziyetleriyle, büyük acıların üstesinden gelinecektir..

Bu ağır şartlar altında, Şalpazarı Eğitim KST Derneğimiz’in kültür sanat etkinliklerine ara vermiş bulunmaktayız.18 Şubat 2023 Cumartesi günü, Trabzon-Akçaabat Kalıntaş Salon’da planladığımız “Büyük Memleket Buluşması” gecemizi de iptal etmiş bulunmaktayız.

Buna mukabil burs, afet acil durum çalışmalarımız, eğitim yardımlarımız, STK’larla dayanışmamız, bakkala bir hesap, gençlik-çocuk projelerimiz ve daha bir çok sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.
Gönül köprülerinde kol kola yürümekten mutlu olduğumuz hemşehrilerimiz, büyük afetin acımasızlığına inat gösterdikleri büyük dayanışmayla onur duyduğumuz Trabzon ve Şalpazarı’mızın fedakar, vatansever insanlarına yürekten teşekkürler.

Acılarımızı ve yaralarımızı saracağız, hepsi geçecek; daha güzel günlerde, yine birlikte olacağız.Kamuoyuna saygıyla” ifadelerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db