Açılış Proramı için Trabzon’a gelen Kasapoğlu’nu Çabuk Şalpazarı’na davet etti.

Açılış Proramı için Trabzon’a gelen Kasapoğlu’nu Çabuk Şalpazarı’na davet etti.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Trabzon Ortahisar’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Trabzon Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muarrem Kasapoğlu,Trabzon Valimiz sn. İsmail Ustaoğlu, Akparti Trabzon millet Vekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar, Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akparti Şalpazarı ilçe başkanı Zeki Çabuk ve beraberindeki heyet ile Trabzon Ortahisar’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Trabzon Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirerek gençlik merkezde incelemelerde bulundular.

Daha sonra Akparti ilçe başkanı Zeki Çabuk Açılış esnasında Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İle görüşme imkanı bularak Şalpazarı ilçesesi ile ilgili olarak Yapılan Gençlik merkezi ve yapılması pilanlanan ilgili Semt Sahaları, İlçe Stadyumu,Kapalı Spor Salonunun durumu ile ilgili konuları kendisi ile görüşerek kendilerini Şalpazarı ilçesine ağırlamak üzere ilçeye davet etti.

Trabzon ilimize kazandırılan yeni gençlik merkezimizin şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını temeni ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db